معیار ولایت پذیری ما چیست؟
معیار ولایت پذیری ما چیست؟
در زمان کنونی که فتنه ها بیداد می کند و سره را از ناسره نمی توان جدا نمود، برای طرفداران حق نیز، حق در هاله ای از ابهام قرار دارد.
خدا را شکر که قضایای انتخابات پیش آمد و دشمن همه ی تلاش خود را برای سرنگونی نظام اسلامی و نابود کردن زحمات امام خمینی(ره) و شهدا و مجاهدین انقلاب کشید و از نیروهای منافق و یا ضعیف الایمان داخلی هم کمک گرفت ولی به یاری خدا و با عنایات حضرت ولی عصر(ارواحنا فداه) و درایت حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب جناب آیت الله سید علی خامنه ای دامت برکاته، نقشه شوم تبهکارن به شکست مواجه شد.
راستی ت یادن نرفته برایتان بگویم که در آن دورانی که امام بزرگورا رحلت کردن و رهبر معظم انقلاب سکان هدایت نظام را در اختیار گرفت، عده ای از منتقدین چپ گرا و مخالف، می گفتند: چطور شد که ایشان یک شبه آیت الله شد؟ در حالی که قبلاً می گفتند حجت الاسلام خامنه ای و...؟ من در مورد سابقه علمی ایشان در قبل از انقلاب و توانائی فقهی و درک بالای اصولی ایشان در حال حاضر اشاره نمی کنم، چون این مسئله برای خیلی ها معلوم نیست و فقط اهل علم و شاگردان ایشان به این مسئله آگاهی دارند.
اما می خواهم در مقابل این تفکر سؤالی مطرح کنم و آن هم در مورد یکی از سران نسبتاً مخالف که گاهی صدای ساز مخالفتش به گوش همه می رسد خصوصاً در ایام انتخابات به این شبهه پاسخ بدهم.
جناب آقای هاشمی رفسنجانی قبل از این که رئیس مجلس خبرگان رهبری شوند، یعنی در دوران صدارت حضرت آیت الله مشکینی(ره) با این که رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بود ولی در رسانه ها از او به حجت الاسلام رفسنجانی یاد می شد، ولی پس از ارتحال آیت الله مشکینی و انتخاب ایشان در سِمت ریاست مجلس خبرگان، آیت الله خطاب شدند، با اینه که در سابقه علمی ایشان نه تحصیلات عالیه حوزوی و نه تدریس درس خارج فقه و اصول دیدیه می شود.
نمی خواهم مدارج علمی ایشان را زیر سؤال ببرم ولی چرا اینجا نمی گویند چطور شد که ایشان یک شبه آیت الله شد؟